OSMANİYE / MERKEZ - 80.Yıl Cumhuriyet İlkokulu

80.Yıl Cumhuriyet İlkokulu

Adres
KAZIM KARABEKİR MAH. BEYCİOĞLU ALİ AĞA CAD. 80.YIL CUMHURIYET ILKOKULU BLOK NO 98C MERKEZ / OSMANİYE
Vizyon
Nasıl Bir İnsan: Eğitimin,çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneği kazandırma olduğuna inanıyoruz.Biz her çocuğun içinde,onun özgür,çok yönlü bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değer olduğuna,toplumların mutlululuğunu sağlamanın ,cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir toplum yaratma yolunun ancak toplumların iyi yetiştirişlmiş bireylerince sağlanabileceğine;bu nedenle de insan için için gösterilebilecek en önemli çabanın insan olduğuna inanıyoruz.Üst düzeyde öğrenme isteği duyan,özgür düşünen,kendine güvenen,sorunlarını çözebilen,başkalarının haklarına saygılı,takım çalışmasını benimsemiş,ülkesine ve çağına sorumlu,sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren,Güzel sanatları seven,yaşam içindeki güzellikleri güzel sanatlarda bulan öğrenciler yetiştirmektir .
Misyon
Nasıl Bir Okul: 4 yıllık eğitimi sonunda;Kültürlü,bilgili ve bilgiyi kullanabilen,sosyal,Türk Milli Eğitim Temel Kanunu´nda belirtilen amaçlara ulaşmış, Manevi duyguları gelişmiş,manevi düşüncelre saygılı ,Çağdaş ve Atatürk İlke Devrimlerini özümsemiş İNSAN yetiştirmek. Öğrencisin sahip olduğu yeteneği ortaya çıkaran,geliştiren;akademik başarısı yükselten çalışmaları eğitim alanında referans gösterilen ,etkin ve öncü bir kurum olmaktır...
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
MERKEZİ SİSTEM KALOLİFER