OSMANİYE / MERKEZ - 80.Yıl Cumhuriyet İlkokulu

Mrt

İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü yetkilileri tarafından okulumuz öğretmen ve öğrencilerine hentbol hakkında bilgilendirme yapıldı. İl genelinde yapılacak turnuvaya 4.sınıf öğrencilerimizden oluşacak takımımızla katılıım sağlayacağız.

Mrt

Okulumuz Rehberlik Servisinin düzenlemiş olduğu Akran Zorbalığı Afiş Yarışmasında sınıf bazında birinci olan 2-D , 3-C ve 4-H sınıflarını tebrik ediyoruz.Tüm sınıflarımızın hazırlamış olduğu afişler okul bahçemizde sergilendi.Bu anlamlı farkındalık etkinliği için öncelikle Rehberlik Servisimize,dereceye giren öğrencilerimize ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda Afet ve Acil Durum Tatbikatı yapılarak öğrencilerde farkındalık oluşması amaçlanmıştır.

Ock

Öğrencilerimiz 2023-2024 öğretim yılı birinci dönemde yapılan etkinliklerde birinci seçilenlerin ödülleri okul müdürü Oğuz KARA  tarafından verildi. Öğrenciler karnelerini öğretmenlerden alarak yarıyıl  tatiline gittiler.

Ock

2023-2024 öğretim yılı birinci döneminin son haftasında öğrencilerin zihinsel, sosyal, duygusal, fiziksel ve ahlaki açıdan gelişimlerini sağlamak amacıyla "Dönem Sonu Sosyal Etkinlikler Faaliyet Planı" okulumuzda uygulanmıştır.